Lion Kroeze

Het bestaansrecht van God

Het bestaansrecht van God

 

Valt hij wetenschappelijk te doorgronden, in mijn optiek wel. God is een energetische aansturing voor de levende mens door middel van de gedachte. God wordt zelf geïnspireerd door de energieën van de geschiedenis van mens en dier. God wordt tevens geïnspireerd door de feitelijk waarneembare creaties van de mensen.

God is dus de databank van al het geheugen en dat maakt hem ten opzichte van het individualisme alles wetende. Hij kent jou geheugen en speelt een bepalende rol hierin. Ben je hierin niet bewust, dan verlies je eigenlijk op elk gebied de controle over je eigen leven. Als voorbeeld, waarom blijven er maar weinig acteurs jaren aan de top, qua inhoudelijk acteren (als marketing strategie in leven gehouden telt niet)?

Wij als mens zijnde vertolken Gods woord elke dag weer. Want hij bepaalt de gedachte. Leef je niet in oprechte moralen dan ontneemt hij je geluk.

 

 

Todos los derechos pertenecen a su autor. Ha sido publicado en e-Stories.org a solicitud de Lion Kroeze.
Publicado en e-Stories.org el 02.02.2010.

 

Comentarios de nuestros lectores (0)


Tu comentario

¡A nuestros autores y a e-Stories.org les gustaría saber tu opinión! ¡Pero por favor, te pedimos que comentes el relato corto o poema sin insultar personalmente a nuestros autores!

Por favor elige

Post anterior Post siguiente

¿Este novel/poem viola la ley o el reglamento de publicación de e-Stories.org?
¡Por favor, infórmanos!

Author: Changes could be made in our members-area!

Mas de"Filosófico" (Relatos Cortos)

Otras obras de Lion Kroeze

Did you like it?
Please have a look at:

De reincarnatie van God - Lion Kroeze (Experimental)
Pushing It - William Vaudrain (General)